CHAMPOST Pottemuld 900L

Du kan bestille CHAMPOST Pottemuld 900L her på vores hjemmeside direkte til levering på egen adresse.
Der skal beregnes 3-4 dages leveringstid

Bigbag’en leveres sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. der vil ske levering til kantsten, på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.

Hvor meget skal der bruges? Sådan regner du det ud:
(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

Til dine indendørs planter

Den perfekte CHAMPOST Pottemuld 900L til både indendørs krukker og potter. Jorden er 100 % organisk gødet og består af vores jordforbedring (komposteret hestemøg), finsorteret harpet muld, vækst-ler, naturfibre, og en begrænset mængde spagnum.

Jordens indhold af humus giver planterne de bedste vækstbetingelser.  En attraktiv jord i form af den naturlige gødning og minimale indhold af spagnum.
Den tilsatte vækst-ler har stor betydning for jordens evne til at holde på gødning og vand. Ved vanding vil leret optage vandet, holde på det og efterfølgende afgive det efter plantens behov. Se mere om vækst-ler.

Du kan plante direkte i pottemulden, men inden du planter, anbefaler vi, at du laver et hul i bunden af krukken, lægger ca. 3 cm vækst-ler som dræn og vander både leret og jorden.

  • 100 % organisk gødet.
  • Tilsat vækst-ler = stor suge evne og dermed reduceret vandingshyppighed.
  • Minimal mængde spagnum.

Pottemuld er beriget med den organiske gødning i form af komposteret og pasteuriseret hestemøg. Halmen, stråene og møget holder på den værdifulde naturlige gødning, og langsomt bliver gødningen frigivet til planten.

Gødningen kaldet jordforbedring må anvendes til økologisk dyrkning.* Det betyder, vi garanterer dig et unikt og bæredygtigt produkt, som er 100% fri for kemikalier til skade for miljøet, hvilket gør jorden til en af fremtidens plantemuld.
I form af gødningen og vækst-leret har pottemulden en god struktur og falder ikke sammen. Det betyder, at planten har rig adgang til vand og ilt.
Planter, der står i potter og krukker og på andre lukkede områder, har brug for at få skiftet jord.  Vi anbefaler, at jorden skiftes en gang om året.

Plantning

Inden du kommer Champost Pottemuld i krukken, er det vigtigt, at du vander mulden godt igennem. Hvis jorden ikke vandes inden plantning, vil den eksisterende jord trække den sidste fugt ud af den friske plante. Det er en god idé at fjerne det øverste jordlag samt jorden omkring den yderste del af rødderne. Spred rødderne lidt, men vær forsigtig, så rødderne ikke bliver beskadiget. Læg 3 – 5 cm vækst-ler i bunden af krukken. Fyld godt op med pottemuld, sæt planten i krukken, læg et lag omkring planten og tryk kun lidt. Pas på med ikke at mase jorden for meget sammen.

* Et ikke-økologisk produkt, der må anvendes til økologisk jordbrugsproduktion efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.

Se flere produkter her

Produktanalyse

2.188,00 kr.

CHAMPOST Pottemuld 900L

2.188,00 kr.

Alle produkter leveres fragtfrit, undtaget ikke-brofaste øer*.
*Ring for pris for levering til disse.