Om os

VI FÅR DIN IDE TIL AT BLIVE TIL VIRKELIGHED

Vores historie

OM OS

Vi har blomster til en hver lejlighed og til et hvert formål. Vi har til huse i det nordvestjyske og er din lokale leverandør inden for planter og afskårne blomster. Vi er en stor specialforretning, som har et kæmpe udvalg af planter, brugskunst, dyreartikler, blomsterbinderi og meget meget mere.

MØD OS PÅ FACEBOOK

FØLG Blomstertorvet på Facebook

DER VAR ENGANG

I 1973 fik Jørgen Jacobsen speciel tilladelse hos Amtet til at starte som selvstændig blomsterhandler. Dengang var Jørgen 20 år, og ifølge datidens regler endnu for ung til at starte egen virksomhed. Det holdt dog ikke den driftige unge mand tilbage, og i dag – snart 50 år senere – er blomster fortsat omdrejningspunktet i families liv som selvstændig.

Salg af frugt og grønt foran det daværende Kvickly i Vestergade. Det var nok også i den periode Jørgen for alvor i folkemunde blev til ”Blomster Jørgen. ”Et par år senere slog Grete og Jørgen dørene op til deres første egentlige forretning i Thisted – Blomstertorvet på Lilletorv. Det var en succes, men i takt med at forretningen voksede, blev der hurtigt brug for mere plads til de mange blomster og planter. For Grete og Jørgen var det oplagt at skabe en hyggelig torvehandelsstemning på Lilletorv, men blomster og planter fyldte for meget på torvet. Blomstertorvet måtte derfor flytte ud fra centrum for at få den nødvendige plads.

På Hanstholmvej rykkede Blomstertorvet ind i de tomme drivhuse som tidligere blev benyttet af GASA Holstebro. I starten måtte de store lokaler fyldes op med kræmmere, men det skulle hurtigt vise sig, at Blomstertorvet fik brug for hver en kvadratmeter.

NUTID

Herfra tog tingene rigtig fart.

Februar år 2013 siger Blomstertorvet farvel til Hanstholmvej og goddag til Leopardvej 15.  Samtidig indtræder Dennis Jacobsen , som en del af et naturligt generationsskifte. Bygningen på Leopardvej er dobbelt så stor, som salgslokalerne var på Hanstholmvej.  I de efterfølgende år laves der forbedringer på udenoms arealerne og 8 år efter udvider Blomstertorvet med 230 kvadratmeter, så der stadig kan være et stort udvalg og en højt kvalitet af varer.

Hele varesortimentet er i dag bygget op omkring udbud og efterspørgsel. Vi bestræber os på altid at følge med i tidens trends og sæsonens varer.

Blomstertorvet er egnens ubetinget største leverandør af planter og afskårne blomster og er anerkendt for sin høje kvalitet og store sortiment .

VORES MISSION

Vores mission er at levere god service til alle vores kunder.
Vores kunder kommer altid i første række, og de skal føle sig hjemme i vores butik.

VORES VISION

Vores vision er at være den foretrukne butik, når kunderne ønsker at handle inden for vores segment.

SE OS PÅ INSTAGRAM

VI HJÆLPER MED AT FINDE DET HELT RIGTIG VALG FOR DIG

ÅBNINGSTIDER

MAN – FRE      9.00 – 17.30 
LØR – SØN       9.00 – 15.00
HELLIGDAGE  9.00 – 15.00
24. og 31. december 9.00 – 12.00
Lukket 25. december og 1. januar

KONTAKT OS HVIS VI SKAL HJÆLPE

BESØG VORES SHOP

VI TROR PÅ FAGLIGHED, SAMMENHOLD OG ENGAGEMENT

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED??