CHAMPOST Rosenjord 3000L

3.284,00 kr.

Du kan bestille CHAMPOST Rosenjord 3000L her på vores hjemmeside direkte til levering på egen adresse.
Der skal beregnes 3-4 dages leveringstid

Bigbag’en leveres sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. der vil ske levering til kantsten, på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.

Hvor meget skal der bruges? Sådan regner du det ud:
(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

Skab et smukt rosenbed

CHAMPOST Rosenjord 3000L indeholder Champost Jordforbedring, spagnum og vækst-ler.
Den er specialudviklet og giver optimale vækstbetingelser for at kunne danne kraftige og sunde roser. Roser er sarte, og derfor er jordtype og pleje rigtig vigtig. Rosenjorden fra Champost kan anvendes til de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter.
Jordforbedringen må anvendes til økologisk dyrkning.* Det betyder, at vi garanterer dig et miljøvenligt og bæredygtigt produkt, som er 100 % fri for kunstgødning.

  • 100 % naturgødet
  • Holder på fugt (mindre fordampning)
  • Leret er med til at holde på fugt og gødning, samt at frigive det igen

Plantning

Der findes mange forskellige velduftende og farverige roser. Roser kan både købes i potter og som barrods roser. Begge slags roser er lige gode, hvad angår kvalitet, men det er ikke ligegyldigt, hvordan du planter roserne. Det betaler sig at gøre sit plantearbejde rigtigt fra starten af. Rosenjord fra Champost kan du plante direkte i.

Nedenfor kan du se, hvordan du planter barrods roser.

Vigtigt at topdække

Når du har plantet rosen anbefaler vi, at du afslutter med at topdække jorden med 5 cm Champost Jordforbedring. Nu har rosen fået 100 % naturlig næring i form af rosenjorden og jordforbedringen. Gødning giver rosen en god start, og topdækket tilfører rosen en langtidsvirkende gødning for det næste år.
Når du topdækker, undgår du ukrudt, den naturlige næring bliver langsomt frigivet, og fordampningen er mindre. Ved afdækning med naturgødet jordforbedring undgår du at gøde dine roser det næste år.

Roser i krukker

Du kan sagtens plante dine roser i krukker. Faktisk er det flot at indrette en lille rosenhave på terrassen, hvor du kan nyde dem fra alle sider og flytte krukkerne efter vejr og vind.
Krukker til roser skal have en god størrelse, et afløb i bunden, være frostsikker og have 5 cm dræn i bunden af krukken i form af eksempelvis vækst-ler.
Læg først 5 cm vækst-ler i bunden af krukken og vand dem godt, så de opsuger vandet. Det er vigtigt, at du planter roserne dybt, og podestedet skal være dækket af 5 cm jord.

Nyt liv til dine roser

Her er metoden til, hvordan du giver dine roser et nyt liv.
Lav et hul med en greb på nord og syd siden af rosen (næste år øst og vest). Undgå at beskadige rødderne i større grad.
Fjern det løse jord og fyld hullet med CHAMPOST Rosenjord 3000L.
Herefter afdækker du roserne med Champost Jordforbedring. Dette kan gøres hele året, også i vinterhalvåret.

* Et ikke-økologisk produkt, der må anvendes til økologisk jordbrugsproduktion efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.

Se flere produkter her

Produktanalyse

CHAMPOST Rosenjord 3000L

3.284,00 kr.

Alle produkter leveres fragtfrit, undtaget ikke-brofaste øer*.
*Ring for pris for levering til disse.