CHAMPOST Hækmuld 900L

Du kan bestille CHAMPOST Hækmuld 900L her på vores hjemmeside direkte til levering på egen adresse.
Der skal beregnes 3-4 dages leveringstid

Bigbag’en leveres sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. der vil ske levering til kantsten, på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.

Hvor meget skal der bruges? Sådan regner du det ud:
(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

Plant din hæk i naturgødet hækmuld

Få en tæt hæk. Denne CHAMPOST Hækmuld 900L er, som navnet antyder, velegnet til hækbeplantning såvel som træbeplantning. Hækmuld har en sammensætning af harpet muld, jordforbedring, naturgødning og sand. Du kan plante direkte i hækmulden og efterfølgende anbefaler vi, at du afdækker med 5 cm champost jordforbedring.

Jordforbedringen er et bæredygtigt produkt og må anvendes til økologisk brug.* Det består 100 % af komposteret og pasteuriseret hestemøg, dansk produceret i Thy. Ved afdækning forhindrer det ukrudt i at spire. Jordens porøse kvalitet sikrer, at de nye rødder etablerer et solidt rodnet.

  • Optimal til beplantning af hæk
  • 100 % naturgødet
  • Holder på vand og næring

* Et ikke-økologisk produkt, der må anvendes til økologisk jordbrugsproduktion efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.

Se flere produkter her

Eurofins Analyse

1.576,00 kr.

CHAMPOST Hækmuld 900L

1.576,00 kr.

Alle produkter leveres fragtfrit, undtaget ikke-brofaste øer*.
*Ring for pris for levering til disse.