CHAMPOST Tagjord 900L

2.145,00 kr.

Du kan bestille CHAMPOST Tagjord 900L her på vores hjemmeside direkte til levering på egen adresse.
Der skal beregnes 3-4 dages leveringstid

Bigbag’en leveres sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. der vil ske levering til kantsten, på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.

Hvor meget skal der bruges? Sådan regner du det ud:
(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

Møg på taget

CHAMPOST Tagjord 900L er beregnet til tagvegetation. Den indeholder vækst-ler (moler), harpet muld og Champost Jordforbedring (komposteret hestemøg).

Klimaændringerne og de øgede nedbørsmængder gør det særlig attraktivt, at håndtere regnvand, der hvor det falder, så afstrømningen ikke belaster afløbssystemet.

  • Champost Tagjord kan opmagasinere 50% af sin volumen
  • Indeholder ikke spagnum
  • En bæredygtig og grøn løsning

Hvorfor grønne tage eller vægge?

Grønne tage har flere formål, men primært miljømæssige fordele. Grønne tage giver isolering til bygningen, absorberer regnvand, forbedrer luftkvaliteten og skaber naturligt biodiversitet og dyreliv i et område, der ellers ikke ville have dem.

Lavere driftsomkostninger

Grønne tage hjælper til at minimere driftsomkostninger for bygninger og er en mere bæredygtig løsning til et traditionelt tag, som ville kræve reparation og udskiftning dobbelt så ofte. Grønne tage kan også give økonomiske fordele gennem lokale grønne initiativer og kommunale miljømæssige bestemmelser.

For at anlægge et grønt tag eller en grøn væg er det vigtigt at have en god jord, og Champost tilbyder netop dette.

Se flere produkter her

Produktanalyse

CHAMPOST Tagjord 900L

2.145,00 kr.

Alle produkter leveres fragtfrit, undtaget ikke-brofaste øer*.
*Ring for pris for levering til disse.