CHAMPOST Sphagnum fin 6500L

3.999,00 kr.

Du kan bestille CHAMPOST Sphagnum fin 6500L her på vores hjemmeside direkte til levering på egen adresse.
Der skal beregnes 3-4 dages leveringstid

Bigbag’en leveres sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. der vil ske levering til kantsten, på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.

Spagnum fin

En lækker sphagnum fin, som er ugødet. Den kan anvendes til alle surbundsbede.
CHAMPOST Sphagnum fin 6500L har en lav pH værdi og er derfor særlig egnet til surbundsplanter så som rododendron, lyng, magnolia og azalea.

Denne sphagnum fin er af en meget lys kvalitet  og med en god struktur. Den gør jorden løs, er let at arbejde med og er derfor velegnet til jordforbedring. Jorden tilføres et lag på 5-10 cm som graves eller fræses ned.

Ved plantning af en surbundsplanter, skal man påregne 80-100 liter sphagnum fin pr. plante. Ved bede med 3-5 planter skal der påregnes et forbrug på 1 balle á 300 l. Det er en god ide, at sørge for at sphagnummen er opvandet grundigt inden der plantes.

Størrelse: 0-20 mm, lys spagnum af god kvalitet. Ph 3,5 – 4,5

Ved påfyldning udgør volumen 5 kbm.
Over tid vil Sphagnum fin formindskes, da det er meget fugtigt og  luftigt.

Se flere produkter her

Produktanalyse

 

CHAMPOST Sphagnum fin 6500L

3.999,00 kr.

Alle produkter leveres fragtfrit, undtaget ikke-brofaste øer*.
*Ring for pris for levering til disse.